Nieuws

Nieuwe bieren voor het  seizoen.

Nieuwe bieren voor het seizoen.


Hertog Jan aan de tap! Naast de hertog Jan pils hebben wij momenteel een keur aan verschillende soorten bier en pils, Aan de tap houden wij momenteel. Hertog Jan Pils Hertog jan Weizener Leffe Blond La Chouffe Konink  Liefmans Hoegaarden... (Lees verder...)
Elke zondag geopend vanaf 12.00!!!

Elke zondag geopend vanaf 12.00!!!


Vanaf begin 2017 is de Witte Olifant geopend vanaf 12.00 op de zondag . Kan jij heerlijk komen lunchen . We gaan je zien! (Lees verder...)
De wildkaart is er weer!!!

De wildkaart is er weer!!!


(Lees verder...)
De Witte Olifant onderscheiden als ‘Meest Toegankelijk Horecabedrijf’

De Witte Olifant onderscheiden als ‘Meest Toegankelijk Horecabedrijf’


Klazienaveen/Emmen – De Witte Olifant in Klazienaveen is 8 oktbober j.l. door het OSOG (Overleg- en SamenwerkingsOrgaan van Gehandicapten) onderscheiden met een oorkonde als 1 van de 3 ‘Meest toegankelijke horecagelegenheden’ binnen... (Lees verder...)
De Turfburger!!

De Turfburger!!


Regio - De horecaondernemers Theo Bentlage en Jan Braam hebben afgelopen week een unieke vondst gedaan langs de veenroute. Ze vonden een kistje met daarin een geheim recept van grootmoeder Lippolt voor een turfburger. Deze hamburger is tijdens de veenarbeid... (Lees verder...)
Literaircafe

Literaircafe


We beginnen weer iets nieuws, we gaan beginnen met een literaircafe. As Dindag 4 november is de eerste van hopelijk nog vele! Wat is de bedoeling? we willen graag iets änders "doen. De eerste van een serie word afgetrapt door Michael Pilaczick. Auteur,... (Lees verder...)
Literiarcafe 24 okt a.s!

Literiarcafe 24 okt a.s!


Dinsdag 24 okt as houden wij wederom in samenwerking met Bruna Klazinaveen een literaircafe Deze avond verwelkomen wij de "Geluksprofessor" Patrick van Hees. Patrick van Hees is een bevlogen spreker over geluk. Hij is de perfecte keynote... (Lees verder...)

Agenda

  • Er zijn momenteel geen geplande agendapunten.