Herberg De Witte Olifant, nieuw in Schoonebeek.

Heb je iets te vieren?
Of ben je op zoek naar een fijne plek voor een bijeenkomst? Herberg De Witte Olifant is niet alleen een fantastische locatie om te overnachten of te dineren, je vindt er ook drie goed uitgeruste zalen voor grote en kleinere feesten, partijen en evenementen. Of je nu een onvergetelijke familiereünie wilt organiseren of een inspirerende ruimte nodig hebt voor een zakelijke meeting: bij Herberg De witte Olifant ben je meer dan welkom.

Geniet van de Drentse gastvrijheid in Schoonebeek!
Herberg De Witte Olifant is een 3-sterrenhotel in het centrum van het Drentse oliedorp Schoonebeek, direct aan de Duitse grens en slechts 15 kilometer ten zuiden van Emmen. De Witte Olifant beschikt over 13 kamers, een ruim terras, restaurant en drie zalen.

Beleef en ervaar zuid-oost Drenthe!
De omgeving biedt vele mogelijkheden en bezienswaardigheden zoals historische hoogveengebieden, het Veenpark, het Vincent van Gogh huis, Wildlands Adventure Zoo, Atlas Theater, Indoor Plopsa in Coevorden en, niet te vergeten, de oliewinning in Schoonebeek. Tevens is de omgeving zeer geschikt voor wandel-, fiets- en motortochten.